miercuri, 24 iulie 2024

Irina Rimes- 24:00 (videoclip)

IRINA RIMES a lansat videoclipul piesei “24:00” pe 22 august, chiar de ziua ei de nastere, un cantec aparte, in care artista vorbeste despre lucrurile care o inspira.

Joi, pe 22 august, Irina Rimes le-a facut un cadou neasteptat fanilor, chiar de ziua ei de nastere. Cu o zi inainte de a urca pentru prima oara pe scena Festivalului CERBUL DE AUR, Irina a lansat videoclipul piesei “24:00”. Cantecul este inclus pe cel de-al doilea album al artistei,”COSMOS” (2018), a fost compus alaturi de Alexandru Cotoi (muzica), textul ii apartine Irinei Rimes, iar regia videoclipului ale carui filmari au avut loc la Kuechen Treff Pipera este semnata de Bogdan Paun. 

La inceput, Irina Rimes a compus pentru artisti cunoscuti precum INNA, ANDRA, ANTONIA sau ALINA EREMIA. Primul ei single, “VISELE”, a depasit toate asteptarile, ocupand numarul 1 in toate clasamentele din Romania timp de trei luni si avand peste 16 milioane de vizualizari pe YouTube. 

Distinctia de “revelatia anului 2016” din partea revistei Cosmpolitan a venit apoi in mod firesc, urmand un contract semnat cu Universal Music France pentru primul sau album, “DESPRE EL”, lansat in 2017, si al doilea album in 2018, “COSMOS”. Acest ultim material a atras aprecierile tuturor, fiind o colectie de 12 cantece, prezentate sub forma unui album-carte, cu un set de poezii scrise de Irina si fotografii exclusive.