vineri, 14 iunie 2024

Randi – Inimi (videoclip)

Dupa o perioada de pauza, Randi si-a lansat astazi cea mai recenta piesa. “Inimi” este o melodie sensibila care celebreaza iubirea adevarata si vorbeste despre gasirea acelei jumatati perfecte.

Asadar, o continuare a celorlalte piese, dar si a stilului cu care ne-a obisnuit, Randi abordand deseori in cantecele sale teme legate de iubire sau societatea actuala.

Dupa hituri ca “Visator, “Copacul”, “Umbrele”, “Dansam”, “Prietena ta” sau “Frumusetea care minte”, iata ca a venit randul a doua “Inimi” din lumi diferite (masculin si feminin) sa bata la unison.

Randi a marturisit faptul ca spera ca noua lui piesa, “Inimi”, sa inspire si sa incurajeze ascultatorii sa creada in iubire. Videoclipul piesei expune diferentele din barbat si femeie, dar si reunirea celor doua universuri prin iubire.

„„Inimi”, noua mea piesa, este despre cautarea si gasirea iubirii, cel mai frumos sentiment dintre toate. Piesa vorbeste despre un ideal, despre doua  jumatati perfecte, despre doua suflete ratacite care se regasesc departe de lume si de tot ceea ce trece ca un anotimp, intr-un loc unde iubirea transcede timpul. Sper ca cei care asculta piesa vor recastiga increderea in iubire si vor visa la o lume mai buna”,
a spus artistul.